Uw dienstverlener voor effectief debiteurenbeheer:

Debiteurenbeheer, Zelf doen!

Leer effectief debiteurenbeheer zelf uit te voeren! Ervaar het belang van een tijdige en consequente opvolging van jouw facturen. Zie hoe een goede kasstroom en relatiebeheer elkaar niet in de weg staan. De nadruk ligt op het toepassen van Debiteurenbeheer in alle facetten van de bedrijfsvoering. Hiervoor wordt een proces geïntroduceerd dat dit mogelijk maakt.

De Training geeft achtergronden, vaardigheden, hulpmiddelen en een stappenplan om de betalingstermijn te verkorten en incasso te vermijden. En met de Business case krijg je inzicht in de terugverdientijd van je investering.

Inhoud van de training

  • Er wordt inzicht gegeven hoe de factuur, opdrachtbevestiging en offerte gemaakt moet worden.
  • Het nut en de noodzaak van de Algemene Leveringsvoorwaarden.
  • Het maken van een business case zodat je inzicht krijgt in de terugverdientijd van jouw investering.
  • Bellen met cases vanuit de praktijk. Dit om jouw vaardigheden te optimaliseren.
  • Hoe en wanneer kun je de Wet Incassokosten WIK toepassen.
 
handboek front1 

De deelnemers krijgen voor aanvang van de Training een pre handboek toegestuurd waarin gevraagd wordt om praktijksituaties op te geven. Deze informatie wordt gebruikt om de Training zo goed mogelijk op deze praktijk aan te passen.

De Training wordt ondersteund met een professioneel handboek en e-learning waarin per onderwerp een nadere uitleg wordt gegeven. Ook bevat de map voorbeeldbrieven, belscenario's en vele tips voor praktisch gebruik zoals het wegnemen van smoezen en het opzetten van de onderhandelingsstrategie.

Prijzen:
Maximum aantal deelnemers: 6
Prijs per deelnemer € 235,-- (ex. BTW)
Duur van de workshop: 4 uur

Heeft u interesse in onze training neem dan contact met ons op. U kunt bellen naar 06-55561866. U kunt ook het contactformulier van Kool Debiteurenbeheer en meer... gebruiken

beheer1
1advies2
interim1