Uw dienstverlener voor effectief debiteurenbeheer:

"Debiteurenbeheer, zelf doen!" voor bedrijven (open inschrijving)

Leer effectief debiteurenbeheer zelf uit te voeren! Ervaar het belang van een tijdige en consequente opvolging van jouw facturen.

Zie hoe een goede kasstroom en relatiebeheer elkaar niet in de weg staan. De nadruk in deze versie ligt op de afstemming van het debiteurenbeleid tussen de verschillende afdelingen in de onderneming.
In de "open inschrijving" training komen de cursisten uit verschillende ondernemingen waardoor de onderwerpen meer generiek zijn dan in de "in company" versie. Het voordeel hierbij is dat men van elkaar kan leren.

De cursisten krijgen voor aanvang van de Training een pre handboek toegestuurd waarin gevraagd wordt om praktijksituaties op te geven. Deze informatie wordt gebruikt om de workshop zo goed mogelijk op deze praktijk toe te passen.

De Training geeft achtergronden, vaardigheden, hulpmiddelen en een stappenplan om de betalingstermijn te verkorten en incasso te vermijden.

Inhoud van de training

  • Er wordt inzicht gegeven hoe de factuur, opdrachtbevestiging en offerte gemaakt moet worden.
  • Het nut en de noodzaak van de Algemene Leveringsvoorwaarden.
  • Bellen met cases vanuit de praktijk. Dit om uw vaardigheden te optimaliseren.
  • Hoe en wanneer kun je de Wet Incassokosten (WIK) toepassen.
 
handboek front1 

De training wordt ondersteund met een professioneel handboek waarin per onderwerp een nadere uitleg wordt gegeven. De map bevat voorbeeldbrieven, belscenario's en vele tips voor praktisch gebruik zoals het wegnemen van smoezen en het opzetten van de onderhandelingsstrategie. Ook krijgen uw medewerkers toegang tot de e-learning "Debiteurenbeheer, zelf doen!"

Deze integrale aanpak maakt deze Training de meest complete in zijn soort.

Prijzen:
Maximum aantal deelnemers: 6
Prijs per deelnemer € 495,--

Heeft u interesse in onze training neem dan contact met ons op. U kunt bellen naar 06-55561866. U kunt ook het contactformulier van Kool Debiteurenbeheer en meer... gebruiken

Training

"Debiteurenbeheer, zelf doen!"

Op aanvraag

Meer informatie

beheer1
1advies2
interim1