Uw dienstverlener voor effectief debiteurenbeheer:

Introductiemodule E-learning Debiteurenbeheer, zelf doen!

Een van de onderwerpen waar je als ondernemer absoluut bij stil moet staan is het debiteurenbeheer. Want zonder geld is het lastig ondernemen! Uitstaande facturen zijn de belangrijkste bron van extern kapitaal. Informatie over hoe de financiële "vlag" er voor staat is dus erg belangrijk. Met goed debiteurenbeheer kan liquiditeit vergroot worden en kosten gedrukt. Met als resultaat meer mogelijkheden voor investering in nieuwe opdrachtgevers, marketing campagnes, productiemiddelen, etc.

DebiteurenbeheerMet deze Online Introductie "Het belang van debiteurenbeheer" wil ik je informatie aanbieden om vast te stellen hoe jouw debiteurenbeheer is geregeld en mogelijkheden aangeven om dit waar nodig te veranderen of verbeteren zodat ook jij een goede bewaking van jouw betalingen kan uitvoeren, betalingsrisico's kan herkennen en op tijd de juiste maatregelen kan nemen om een positieve kasstroom te houden.

Met het klikken van deze link wordt je doorgeleid naar het E Learning portaal van Steps2Wisdom, mijn partner op het gebied van E-Learning. Registratie is niet nodig en jouw activiteiten worden ook niet vastgelegd. Ik hoop dat de "lesstof" en jouw inzichten en ervaring je houvast geeft om jouw debiteurenbeheer op het door jouw gewenste niveau te brengen. Als ik je daarbij kan helpen, aarzel dan niet om met mij contact op te nemen.

Tijdens de introductie wordt ingegaan op de volgende onderwerpen:

  • Wat versta jij onder Debiteurenbeheer.
  • Het belang van Debiteurenbeheer.
  • Uitvoering Debiteurenbeheer (het beheerproces).
  • Uitvoering Debiteurenbeheer (praktisch).

De introductiemodule wordt gestart in een nieuw scherm.

button1


Naast de e-learning bieden wij ook individuele begeleiding en diverse trainingen.
Klik hier om ons cursusoverzicht te bekijken.

Heeft u interesse in onze dienstverlening neem dan contact met ons op. U kunt bellen naar 06-55561866. U kunt ook het contactformulier van Kool Debiteurenbeheer en meer... gebruiken.

beheer1
1advies2
interim1