Uw dienstverlener voor effectief debiteurenbeheer:

"Debiteurenbeheer, zelf doen!" voor bedrijven

Leer effectief debiteurenbeheer zelf uit te voeren! Ervaar het belang van een tijdige en consequente opvolging van jouw facturen. Zie hoe een goede kasstroom en relatiebeheer elkaar niet in de weg staan. Deze training wordt vooraf afgestemd op de specifieke situatie van de onderneming. De training is dus alleen met eigen medewerkers.

De nadruk ligt vooral op de afstemming van het debiteurenbeleid tussen de verschillende afdelingen in de onderneming. Voorafgaand aan de training wordt een intake gesprek gevoerd en worden praktijksituaties van de onderneming besproken. Dit vooral omdat de training op maat wordt gegeven.

De training geeft achtergronden, vaardigheden, hulpmiddelen en een stappenplan om de betalingstermijn te verkorten en incasso te vermijden. En met de Business case krijg je inzicht in de terugverdien tijd van je investering.

Inhoud van de training

  • Er wordt inzicht gegeven hoe de factuur, opdrachtbevestiging en offerte gemaakt moet worden.
  • Het nut en de noodzaak van de Algemene Leveringsvoorwaarden.
  • Bellen met cases vanuit de praktijk. Dit om uw vaardigheden te optimaliseren.
  • Hoe en wanneer kun je de WIK toepassen.
 
handboek front1

De training wordt ondersteund met een professioneel handboek waarin per onderwerp een nadere uitleg wordt gegeven. Ook bevat de map voorbeeldbrieven, belscenario's en vele tips voor praktisch gebruik zoals het wegnemen van smoezen en het opzetten van de onderhandelingsstrategie. Ook krijgen uw medewerkers toegang tot de e-learning "Debiteurenbeheer, zelf doen!"

Deze integrale aanpak maakt deze training de meest complete in zijn soort.

Prijzen van de training:

Maximum aantal deelnemers: 6
Prijs per deelnemer (op locatie werkgever) € 450,--
Prijs per deelnemer (off-site) € 495,--

Reiskosten vanaf 200 KM € 0,45

Heeft u interesse in onze training neem dan contact met ons op. U kunt bellen naar 06-55561866. U kunt ook het contactformulier van Kool Debiteurenbeheer en meer... gebruiken.

beheer1
1advies2
interim1