Uw dienstverlener voor effectief debiteurenbeheer:

E-learning Debiteurenbeheer, zelf doen!

Weet jij ook niet wat je mee moet sturen met de offerte? Heb je ook last van niet betalende klanten en weet je niet hoe je toch jouw betaling kunt krijgen?

De e-learning van Kool Debiteurenbeheer en meer... geeft je tips en tricks om structuur te krijgen in het debiteurenbeheer. Vanuit het stappenplan wordt per stap uitgelegd hoe je te werk moet gaan. Na de cursus kun je beter jouw administratie verrichten zodat je sneller de factuur betaald krijgt en zodoende een achterstand kunt voorkomen. En... niet te vergeten, de relatie behouden kan blijven.

Onderwerpen in deze cursus:

  • Het belang van een goed debiteurenbeheer.
  • Het stappenplan voor een goed debiteurenbeheer (inclusief voorbeelden offerte, factuur en betalingsvoorwaarden).
  • Uitleg over de Wet IncassoKosten (WIK).
De E-learning kan gevolgd worden door te klikken op de link aan de rechterkant. Om de E-learning te starten is een registratie nodig. Lees hiervoor de instructies aan de rechterkant van de pagina. Tijdens de registratie wordt ook via IDeal het cursusbedrag betaald. Met de informatie die per email wordt verstuurd heb je dan toegang tot de E-learning. De accountinformatie blijft 3 maanden na het eerste gebruik geldig. 

De kosten voor de e-learning over "Debiteurenbeheer, zelf doen" bedragen € 59,--. Dit inclusief BTW.
Bestel-NU-e-learning Debiteurenbeheer

Naast de e-learning bieden wij ook individuele begeleiding en diverse trainingen. Klik hier om ons cursusoverzicht te bekijken.

Debiteurenbeheer stappenplan

Heeft u interesse in onze dienstverlening neem dan contact met ons op. U kunt bellen naar 06-55561866. U kunt ook het contactformulier van Kool Debiteurenbeheer en meer... gebruiken.

beheer1
1advies2
interim1