Uw dienstverlener voor effectief debiteurenbeheer:

Aanbevelingen 

Over "Training"

Erna stemt haar (professionele) training af op de cursist. Dit kan zijn knelpunten waar de cursist zelf tegen aanloopt of lastige praktijk situaties. Naast deze afstemming komen de standaard procedures van het debiteurenbeheer stap voor stap aan de orde die je vervolgens als werkmap ter ondersteuning mee krijgt na de training. Goede prijs/kwaliteit verhouding."

- Inge Pierik, B2B SEPA Transaction Supporter, ING Nederland - 


"Dankzij KOOL debiteurenbeheer zijn we in een goed verzorgde presentatie bij VOS Ondernemers bijgepraat over o.a. het belang van tijdig en goed omgaan met uitstaande vorderingen."

 

- Roelof Dashorst, Directeur, Da's IT services -


"Tijdens de workshop “Debiteuren Beheer, zelf doen!” die Erna Kool aan mij heeft gegeven, heeft ze me vele praktische tips gegeven om het debiteuren beheer zo eenvoudig en zo praktisch mogelijk te kunnen uitvoeren. Dat debiteurenbeheer veel meer is dan het nabellen van dubieuze debiteuren wist Erna Kool goed uit te leggen.
En dankzij het cursusmateriaal, compleet met stappenplan en voorbeeldbrieven, ben ik een heel stuk verder gekomen. Een cursus van Erna Kool brengt inspiratie om het debiteurenbeheer succesvol uit te voeren."

- Deborah Bosman, Administratief Medewerkster, Boschland Accountants & Adviseurs -"Dat debiteurenbeheer veel meer is dan het nabellen van dubieuze debiteuren, wist Erna tijdens de cursus 'Debiteurenbeheer, zelf doen' haarfijn uit te leggen. Vooral het rekenvoorbeeld met de kosten van (te lang) openstaande facturen was een eye-opener. Meer rendement halen uit je huidige omzet kan dus, met een goed debiteurenbeheer. En dankzij het heldere en uitgebreide cursusmateriaal, compleet met stappenplan en voorbeeldbrieven, is het implementeren van het geleerde een fluitje van een cent.

Aanrader voor zzp'ers en MKB'ers die met dezelfde omzet meer willen verdienen."

 

- Karin Olij, Trainer & Adviseur, Inventiv Media -"Onlangs is Erna bij ons op kantoor geweest om de workshop "Debiteurenbeheer: zelf doen!" te geven. Wij hadden behoefte aan een bondige, op de praktijk gerichte, hands on workshop en dat hebben we bij Erna gevonden. Zowel haar praktische tips als het uiteen zetten van juridische mogelijkheden op verschillende niveaus gaan ons zeker helpen bij het terug brengen van onze overdues, terwijl wij de goede relatie met onze klanten behouden. Het enthousiasme van Erna werkt zeer inspirerend om met frisse moed het debiteurenbeheer uit te voeren."

 

- Lisenka de Ronde, debtors assistant, Nestlé Waters Direct B.V. -"Tijdens de workshop “Debiteuren Beheer, zelf doen!” die door Erna Kool aan mij heeft gegeven heeft ze me vele praktische tips gegeven om het debiteuren beheer zo eenvoudig en zo praktisch mogelijk te kunnen uitvoeren. Ik ben ervan overtuigt dat als je deze stappen in de praktijk brengt je minder problemen hebt met de betalingen van je klanten. Het komt er heel simpel op neer, dat je tijdens het hele debiteuren proces nauw contact moet houden met de klanten en hun eventuele problemen."

 

- Robert Sjenitzer, AA Protection - 


 
"Erna Kool van Kool Debiteurenbeheer en meer... is een vakvrouw die alles weet rondom debiteurenbeheer. Een handig contact om in je netwerk te hebben als het gaat om wanbetalers. Ik heb bij Erna een zeer nuttige training gevolgd met betrekking tot debiteurenbeheer waar ik veel aan heb gehad en ze heeft mij met een lastige situatie enorm geholpen. Ook haar eigen netwerk van incassobureau's, advocaten en juridische ondersteuning is enorm handig in zulke gevallen."

- Krishna Kurvers, Rode Rups Internetdiensten -"Op het moment dat ik een recommendation ga schrijven in LinkedIn mag ik 3 van de 7 attributen kiezen. Beetje jammer dat ik er maar 3 mag kiezen want alle 7 attributen zijn op Erna van toepassing.
Great Results: Absoluut. Klant betaald en blijft toch klant. dat is bij een lastige betaler nogal eens anders. Personable: Erna is een fijn persoon. Professioneel en toch betrokken. Meedenken met goede ideën komen en ruimte geven aan anderen. Expert: Ik heb de workshop van Erna gevolgd en daar ongeloofelijk veel van geleerd. Erna is zeker een expert in haar vakgebied. Good Value: Tja, dat is een lastige. Feitelijk betekent het dat je tegen een redelijke vergoeding wordt geholpen. Als een lastige betaler toch over de brug komt terwijl de relatie intact blijft, dan is dat eigenlijk onbetaalbaar. On Time: Punctualiteit, geen discussie over. High Integrity: Dat is nu precies de kracht van Erna. Betrouwbaar, betrouwbaar, betrouwbaar. Creative: En niet alleen wat debiteuren beheer betreft. Zoals eerder opgemerkt, meedenken en met goede ideën komen.
Ik raad iedere ondernemer aan de workshop van Erna te volgen. Zeker weten dat je met klanten andere afspraken over betaling en dergelijke gaat maken. Minder stress over debiteuren beheer. Welke ondernemer wil dat nu niet.”

 

- Dik Diepeveen, Dsys IT -“Erna Kool is een vakvrouw als het gaat om debiteurenbeheer. Zelf heb ik onlangs bij haar de workshop "Debiteurenbeheer, zelf doen!" gevolgd. Ik weet dankzij deze workshop hoe ik mijn administratie op moet zetten en hoe ik op een eenvoudige manier 'geld kan verdienen'. De workshop is een must voor elke (startende) ondernemer en een goede investering. Ook kan ze het debiteurenbeheer voor je doen en wellicht dat ik daar ook nog gebruik van ga maken!”.

 


- Heidi Letter, Letter Communicatie -“Vanaf het eerste moment dat ik Erna Kool hoorde spreken over haar idee een workshop "Debiteurenbeheer, zelf doen!" te gaan organiseren viel mij meteen haar grote gedrevenheid op.
Daar waar vele workshops puur vanuit het droog en zakelijk overdragen van kennis ontstaan, maakt de aanpak van Erna het verschil. Je ziet bij Erna meteen in haar activiteiten en hoe ze spreekt, dat zij gedreven is vanuit haar Passie voor haar werk. Uit alles blijkt dat haar Absolute Geloof dat zij op basis van haar Kennis, Ervaring en Kunde een bijdrage kan en zal leveren aan iedere ondernemer die Incasso-trajecten voor wil blijven.
Vandaag heb ik het genoegen gehad haar Workshop Deelnemers map door te mogen nemen. Een praktische werkmap, goed verzorgt, die iedere deelnemer tijdens de Workshop uitgereikt krijgt. Vooraf wordt digitaal een Introductieboekje opgestuurd, waarmee Erna meteen weer het verschil maakt. Iedere Workshop deelnemer begint n.a.v. de vragen en aanwijzingen in de werkmap meteen goed voorbereid aan de Workshop. Dat geeft direct tijdwinst en zorgt dat men direct aan de slag kan met het opdoen van kennis en het leren van vaardigheden ofwel; Het Zelf Doen! van Debiteurenbeheer. Mijn visie is dat Erna met haar Workshop een directe bijdrage levert aan Goed Ondernemerschap en met haar Workshop “Debiteurenbeheer, zelf doen! één van de grootste ondernemers-zorgen, het niet betaalt krijgen, wegneemt.”

 

- Peter R. Klink, Oprichter en Partner, EHBOdoos.nl -Over "Uitbesteed Beheer"

Tijdens mijn functie als directeur van 4-Freedom kwam ik Erna tegen. We hadden erg veel debiteuren met alle gevolgen voor een goede bedrijfsvoering. Erna werkte in een paar maanden tijd de achterstanden bij tot bijna nul. Tijdens mijn huidige functie als directeur/fondsbeheerder van Meerdervoort gaven we Erna de opdracht om de gehele financiële afdeling van ons bedrijf uit te besteden. Erna is zorgvuldig, perfectionistisch, recht door zee, uiterst betrouwbaar en loyaal. Zij is sterk in Debiteurenbeheer, creditcontrol en betalingsverkeer. Daarnaast kan Erna de verantwoordelijkheid aan om met uiteenlopende financiële en administratieve zaken bezig te zijn. Ik kan haar aanbevelen."

- Wijnand Groenen, Manager Meerdervoort Group -“Een Sales team is gebaat bij een goede relatie met de klant. De reactie van de klant op het nabellen van uitstaande bedragen kan hier soms negatief op van invloed zijn. Erna is als geen ander in staat om deze twee aspecten van bedrijfsvoering te combineren. Onze relaties waren altijd te spreken over de vasthoudendheid waarmee zij benaderd werden, maar ook over het begrip voor de klantsituatie en het meedenken over oplossingen voor de betalingsproblematiek. Tevens waren haar rapportages naar het Sales team een zeer goede indicatie voor de stand van zaken rond (potentiële) betalingsachterstanden. Hiermee hebben wij in veel gevallen de schade voor ons bedrijf kunnen vermijden of beperken.

Met haar ervaring en praktische aanpak kunnen veel ondernemers het betalingsgedrag van hun klanten aanmerkelijk verbeteren.”

 

- Riekus Thiele, Sales Manager Benelux, Landre Werkmetaal -“Je komt het nog al te vaak tegen: de klus is geklaard, maar de klant verzuimt te betalen binnen het afgesproken betalingstermijn. Dat wordt betalingsherinneringen en aanmaningen sturen. Misschien moet je zelfs uiteindelijk noodgedwongen gerechtelijke stappen gaan zetten.
Gelukkig als je Erna Kool van Kool Debiteurenbeheer op dat moment in je netwerk hebt zitten. Zij is een specialist op het gebied van debiteuren beheer. Met haar expertise weet ze nog genoeg gedaan te krijgen. Ze geeft goede tips en eye-openers. Bovendien heeft ze een netwerk aan incassobureaus en gerechtsdeurwaarders. Dus als het echt niet anders meer kan, dan heeft ze ook nog eens de juiste mensen binnen handbereik.
Erna Kool kan ik van harte aanbevelen voor een ieder die kampt met wanbetalende debiteuren.”

 

- Pascal Usmany, Eigenaar en grafisch vormgever, Drop Alive Creative Studio -“Als alle klanten nu op tijd zouden betalen, dan zou je Erna niet nodig hebben. Helaas is de praktijk vaak anders en betalen klanten vaak te laat. Ik heb Erna de afgelopen maanden leren kennen als een zeer sociaal en betrokken persoon die graag een extra stapje doet voor collega ondernemers. Erna werkt op een persoonlijke manier, met als doel om de relatie met de niet betalende klant niet te verliezen. Als je ooit een klant hebt die niet betaald, neem dan contact op met Erna.”

 

- Leon Tindemans, Social media adviseur, TTM Communicatie -

 

 

 

beheer1
1advies2
training1
interim1