Uw dienstverlener voor effectief debiteurenbeheer:

Missie voor goed debiteurenbeheer

De aanpak van Kool Debiteurenbeheer en meer...

Debiteurenbeheer is niet alleen het nabellen van klanten om hen aan te zetten tot betalen. Onze missie is om ondernemers, ZZP, MKB en Groot zakelijk, te adviseren en ondersteunen bij het inrichten en beheren van een effectief werkend Debiteurenbeheer.

Daarom zijn wij geen Incassobureau dat "achter de achterstallige betaling aan gaat". Dit is waar Kool Debiteurenbeheer en meer... voor staat.

Onze aanpak is er op gericht om betalingsproblemen zo veel mogelijk te voorkomen waardoor Incasso trajecten vermeden kunnen worden.
Onze dienstverlening start na de verzending van factuur en eindigt als het factuurbedrag op uw rekening staat. In deze periode houden wij persoonlijk contact met uw relatie.

  • Wij adviseren en ondersteunen bij uw debiteurenbeheer.
  • Wij verzorgen trainingen zoals workshops en sinds kort ook een e-learning "Debiteurenbeheer, zelf doen!"
  • U kunt bij ons terecht voor interim opdrachten.
  • Integer en betrokken. Dat is waar Kool Debiteurenbeheer voor staat. Wij stemmen met u af welke activiteiten worden verricht en wat de aanpak is. Wij hebben het contact met uw klant dus vertrouwen en betrokkenheid is de basis van elke relatie.

Heeft u interesse in onze dienstverlening neem dan contact met ons op. U kunt bellen naar 06-55561866. U kunt ook het contactformulier van Kool Debiteurenbeheer en meer... gebruiken.

beheer1
1advies2
training1
interim1