Uw dienstverlener voor effectief debiteurenbeheer:
advies2   beheer1   interim1   training1


Debiteurenbeheer is geen incasso!!


Zonder geld is het lastig ondernemen! Uitstaande facturen zijn de belangrijkste bron van extern kapitaal. Informatie hoe de financiële "vlag" er voor staat is dus erg belangrijk. Met goed debiteurenbeheer kan liquiditeit vergroot worden en kosten gedrukt. Met als resultaat meer mogelijkheden voor investering in nieuwe opdrachtgevers, marketing campagnes, productiemiddelen, etc.

Debiteurenbeheer is geen incasso! Dit hardnekkige misverstand zet veel ondernemers op het verkeerde been t.a.v. de keuze om het opvolgen van hun debiteuren uit te besteden. Debiteurenbeheer richt zich vooral op de activiteiten binnen de eigen onderneming. Hierbij wordt met actieve opvolging de redenen voor het uitblijven van betalingen achterhaald.

Een bestaande klant houden zal minder kosten en inspanning vergen dan een nieuwe binnen halen. Debiteurenbeheer draagt dus ook bij aan de continuïteit van de onderneming.

Kool Debiteurenbeheer en meer... biedt praktische mogelijkheden om een onderneming te helpen bij het realiseren van deze resultaten. Mogen wij dat ook aan u bewijzen?

Laatste nieuws

Training

"Debiteurenbeheer, zelf doen!"

Op aanvraag

Meer informatie