Uw dienstverlener voor effectief debiteurenbeheer:

Beheer en advies over uw Debiteurenbeheer

Alleen gebruik maken van de voor u relevante diensten!

Debiteurenbeheer is niet alleen het nabellen van klanten om hen aan te zetten tot betalen en uiteindelijk uw klantrelatie beëindigen. Wij zijn geen Incassobureau dat “achter de achterstallige betaling aan gaat jagen”. Onze aanpak is er op gericht om betalingsproblemen zo veel mogelijk te voorkomen waardoor Incassotrajecten vermeden kunnen worden. Dit is onze meer...

Onze dienstverlening start na de verzending van factuur en eindigt als het factuurbedrag op uw rekening staat. In deze periode houden wij persoonlijk contact met uw relatie. En samen met u bepalen wij de aanpak.

Advisering over Debiteurenbeheer

Bedrijven kiezen er vaak bewust voor om debiteurenbeheer in eigen beheer uit te voeren. Onze ervaring in het bedrijfsleven, kan daarbij helpen om dit effectiever te realiseren.

Wij delen graag onze kennis en ervaringen over het debiteurenbeheer met u als ondernemer dan wel uw medewerkers. Het is erg belangrijk om de processen goed op orde te hebben en dat de kennis up-to-date is.


intro kool debiteurenbeheer

Gerichte advisering en kennisoverdracht:

  • Nut en noodzaak van goed ingericht debiteurenbeheer.
  • Het inrichten van een beheerproces voor debiteurenbeheer.
  • Het optimaal gebruiken van de Algemene Voorwaarden, offertes en facturen.
  • Het ontwikkelen van een individueel debiteurenbeleid.
  • Betaling van uw facturen 
 

U heeft toch ook graag dat uw facturen op tijd worden betaald en dat de weg naar juridische ondersteuning dan wel een incassobureau wordt bespaard.

Heeft u interesse in onze dienstverlening neem dan contact met ons op. U kunt bellen naar 06-55561866. U kunt ook het contactformulier van Kool Debiteurenbeheer en meer... gebruiken.

beheer1
1advies2
training1
interim1